Finn lykken i Danmark

På nettsiden horse.dk finner du i samarbeid med Dansk Varmblod 1171 hester til salgs – akkurat nå.

Enten du er på jakt etter en føllhoppe, unghest eller talentet som går til Grand Prix, så kan drømmehesten meget mulig befinne seg i den danske salgsdatabasen.

Har du abonnement på HesteData kan du i tillegg få svært nyttig informasjon og statistikk som måtte finnes om hesten. NB! 1 års abonnement koster kr 350 DKK + moms, men du kan få en gratis prøveuke ved å registrere deg her.

Er du interessert i danske artikler om avl, bør du også stikke innom siden til Dansk Landbrugsrådgivnings Landscentret, hvor det ligger mye generell informasjon. Siden er ikke hyppig oppdatert, men mye av stoffet som ligger der er temmelig tidløst, og kan være nyttig ,også for norske forhold. Her kan du blant annet lære mer om fravenning av føll og innavl, for å nevne noe

Be the first to comment

Legg inn en kommentar