Trippel Valegro

Dette innlegget ble publisert 28. august 2013 og innholdet kan være utdatert.
Fryd for øyet - britiske Charlotte Dujardin og KWPN-vallaken Valegro har imponert under hele mesterskapet.
Fryd for øyet – britiske Charlotte Dujardin og KWPN-vallaken Valegro har imponert under hele mesterskapet.


Også i den invididuelle küren på mesterskapets siste dag ble det seier til britiske Charlotte Dujardin og KWPN-vallaken Valegro.

Årets EM var en dressurfest uten like. Nivået har vært høyt i toppen, og alle tre dagene var det duellen mellom Helen Langehanenberg/Damon Hill og Charlotte Dujardin/Valegro som fikk publikum til å sitte klistret til stolene uten å si et pip.

Britiske Dujardin gikk seirende ut av alle tre duellene, og klarest var seieren i den individuelle küren søndag. Dujardin og Valegro (Negro/Gerschwin) fikk hele 91,25% og var den eneste som brøt 90-grensen. Helen Langehanenberg og Westfaler-hingsten Damon Hill (Donnerhall/Rubinstein I) fikk 87,286% på sølvplassen, mens Adelinde Cornelissen og Jerich Parzival (Jazz/Ulft) tok bronsen med 86,393%.

Fornøyd Dujardin etter endt kür.
Fornøyd Dujardin etter endt kür.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*