Stein videre til semifinalen

Dette innlegget ble publisert 21. august 2013 og innholdet kan være utdatert.

cc-top-emIMG_8754
Etter gårsdagens trøblete runde, kom Ole Kristoffer Meland og CC Top tilbake og gikk ut av EM med æren i behold.

Under Europamesterskapets andre dag var det en tøff 160 cm-bane som ventet de 78 rytterne. Ole Kristoffer og den norskoppdrettede vallaken e. Ladiesdream/Nimmerdor var ute allerede som nummer fem, og satset friskt fra første hinder. Hesten, som er kjent for at den tidligere ikke hoppet vann, hoppet overbevisende over vannhinderne. Kun på ett hinder falt en bom, og de ble stående med fire feilpoeng i andre runde. Isolerer man dagens runde, fikk ekvipasjen en 22. plass i klassen, hvor kun nitten gikk feilfri gjennom banen.

EM er over for Victoria og Urval.
EM er over for Victoria og Urval.

 

Tony André Hansen og Quartal de Mazel (Mr Blue x Surcouf de Revel).
Tony André Hansen og Quartal de Mazel (Mr Blue x Surcouf de Revel).

Dermed er EM over for Ole Kristoffer og CC Top. Det er det også for Tony André Hansen og Quartal de Mazel (Mr Blue x Surcouf de Revel) som pådro seg tretten feil i dagens runde. Victoria Gulliksen og Urval (e. Hattrick/Elcaro) må også se resten av mesterskapet fra sidelinjen etter dagens fjorten feilpoeng.

Gledelig nok er Stein Endresen og Cassiopeia (e. Cellestial/Godavari xx) klare for semifinalen i morgen, etter en god runde i dag med kun fire feilpoeng. Stein og Mecklenburger-hoppen står nå på en total på 10,89 etter at feil og tid er regnet om fra speedklassen. Dermed ligger de på en 38. plass.

Stillingen i toppen individuelt er den samme, men lagkonkurransen blir svært spennende. Etter dagens runde ligger Storbritannia på topp, foran Sveits og Frankrike.

Stein Endresen og Cassiopeia er videre til semifinale.
Stein Endresen og Cassiopeia er videre til semifinale.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*