Landschampionatet 2013

Dette innlegget ble publisert 18. august 2013 og innholdet kan være utdatert.
Det ble delt førsteplass i 4-årsfinalen. Her Camilla Qvistgaard og Kabri-Moon Q.
Det ble delt førsteplass i 4-årsfinalen. Her Camilla Qvistgaard og Kabri-Moon Q.

Disse ekvipasjene gikk helt til topps i finalene som ble avholdt på Nes i helgen.

I helgen har det vært arrangert finaler i unghestklassene for dressur, hvor Tailormade Horses, Stall-K og JJ Horses har sponset et eget landschampionat.

Stine Harfaldet Bråthen på Respekt (e. Skovens Rafael/Come Back II)
Stine Harfaldet Bråthen på Respekt (e. Skovens Rafael/Come Back II)


4-årsfinalen

Det ble delt førsteplass i den yngste årsklassen. Gårsdagens vinner, Camilla Qvistgaard og Kabri-Moon Q (e. H Silver Moon/Caprimond E.H/Inselkönig) og Stine Harfaldet Bråthen på Respekt (e. Skovens Rafael/Come Back II) endte på 83,5% i dag og delte seieren. På tredjeplass i dag, som i går, kom Silje Myhrvold og Fliegend Fee (e. Florencio/His Highness) som oppnådde 78,750%.

Vinnere av 5-årsfinalen, Camilla Qvistgaard og JJ Dolce Gabbana (e. Deemster/Riccione)
Vinnere av 5-årsfinalen, Camilla Qvistgaard og JJ Dolce Gabbana (e. Deemster/Riccione)


5-årsfinalen

Camilla Qvistgaard tok steget opp fra andreplassen og til vinnerplassen med hoppa JJ Dolce Gabbana (e. Deemster/Riccione) – en norskoppdrettet hoppe fra JJ Horses som for øvrig vant 4-årsklassen på Nes i fjor. Hoppen er seks år, men fikk føll som 4-åring og starter dermed på 5-åringenes premisser. Under dagens finale fikk ekvipasjen en score på 81%, noe som holdt til en komfortabel seier foran Lena Erlandsen og A-Lhasa (e. Lancer II/Feenspross xx) og Marit Delebakk på Zig Zag Højris (e. Zack/Romanov) som begge fikk 76%.

Jonas Elvebakk og  President's Cubald (e. Tuschinski/Jazz)
Jonas Elvebakk og President’s Cubald (e. Tuschinski/Jazz)


6-årsfinalen

Stevnet høyeste prosent var det Jonas Elvebakk og UVM-hesten President’s Cubald (e. Tuschinski/Jazz) som fikk. Med 87% var det en real knockout på konkurrentene. Nærmest vinneren var Silje Bakken og EKs Ment II Be (e. Tobajo Picez/Bernstein) som fikk 81,8%. Tredjeplassen gikk til Lacroze Selsø (e. Buddenbrock/Kostolany) på 79%.

7-årsfinalen
Silje Torsvik tok seieren i klassen for de yngste dressurhestene med EDS Henrietta (e. Hochadel) med 65,702% foran Cathrine Wiik Svendsen og Stall-Ks Don Rubin (e. Don Schufro/Rubin-Royal) på 63,772% og Christina Fossum Jaiteh på Ragtime (e. Romanov) med 62,719%.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*