Føll til europamesteren

Dette innlegget ble publisert 24. august 2013 og innholdet kan være utdatert.
Europamesteren får føll etter Casall Ask.
Europamesteren får føll etter Casall Ask.

Vinneren av det individuelle EM-gullet i sprang får ikke bare ære og 40.000 euro – men også et hoppeføll etter Casall Ask.

Holsteinerforbundet deler for tredje gang ut et føll til europamesteren. – Vi synes det er bra markedsføring for forbundet og en bra gevinst å dele ut. Føllet får sikkert de beste forutsetningene, forteller Norbert Boley fra Holsteinerforbundet til Hippson.se.

Det fukse hoppeføllet etter Casall/Larimar/Candillo kom til Herning i går og blir overlevert vinneren under prisutdelingen. Føllets far, Casall Ask, deltar i EM med Rolf-Göran Bengtsson som ligger på tredjeplass før finalen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*