En klasse for seg

Dette innlegget ble publisert 31. august 2013 og innholdet kan være utdatert.
Beste sprangføll: Tobajo Anakin e. Azteca VDL/Aurelio.
Beste sprangføll: Tobajo Anakin e. Azteca VDL/Aurelio.

 

Beste sprangføll: Tobajo Anakin e. Azteca VDL/Aurelio.
Tobajo Anakin

Av de 34 fremmøtte føllene på årets Føllfestival, var det kun to som oppnådde 9 i helhet.

Fyldigere sak og bildegallerier kommer.

Bråten Gård og JJ Horses inviterte til nok en herlig Føllfestival på Jørgentvedt gård i Mysen.

De to føllene som oppnådde 9 i helhet stod igjen som vinnere av årets Føllfestival 2013 i hver sin disiplin. For seieren kunne vinnerne innkassere 10.000 kroner og bedekningsrettigheter, samt flere flotte premier fra sponsorer.

Tobajo Anakin e. Azteca VDL/Aurelio ble best av sprangføllene med 9 i type, 8 i hode/hals/kropp, 7 i ben, skritt og trav og 9 i galopp. Hingsteføllet er oppdrettet og eies av Tobajo Sporthorses ved Tormod Bakke Johnsen.

Beste dressurføll: JJ Bambina e. Bon Bravour/Swarovski.
Beste dressurføll: JJ Bambina e. Bon Bravour/Swarovski.
Beste dressurføll: JJ Bambina e. Bon Bravour/Swarovski.
Beste dressurføll: JJ Bambina e. Bon Bravour/Swarovski.

JJ Bambina (e. Bon Bravour/Swarovski) oppnådde 9 i type, 8 i hode/hals/kropp og ben, 7 i skritt, 9 i trav og 8 i galopp. JJ Bambina er invitert til Eliteskuet i Danmark neste helg. Dette hoppeføllet er oppdrettet av JJ Horses, som de to siste årene har hatt Årets dressurbetonte hoppeføll under Eliteskuet i Danmark – kan dette bli det tredje?

2 Comments

Kommentarer er lukket.