Sterk søknad

Dette innlegget ble publisert 16. juli 2013 og innholdet kan være utdatert.
Silje Bakken og EKs Ment II Be (e. Tobajo Picez/Bernstein).
Silje Bakken og EKs Ment II Be (e. Tobajo Picez/Bernstein) (foto: privat).

Fjorårets UVM-deltaker, EKs Ment II Be, la inn en god søknad på Stall Gøtesen til deltakelse i Verden. 

Beklageligvis var det ingen 5-årshester til start i helgens klasser da Tønsberg og Omegn Rideklubb arrangerte fem-dagersstevne på Stall Gøtesen.

I 6-årsklassen var det fire ekvipasjer i den innledende klassen, og to i finalen på søndag. Begge disse klassene ble vunnet av Silje Bakken og EKs Ment II Be (e. Tobajo Picez/Bernstein). Ekvipasjen vant det innledende programmet med 82,4%, mens det ble et resultat på 85,2% på søndag.

I finalen fikk hingsten 8,7 i trav, 8 i skritt, 8,5 i galopp, 8,7 i ettergift og 8,7 i generelt inntrykk og kommentaren «på riktig vei, godt over middels potensial» av dommere Jan Olsen og Lena Mårtensson.

EKs Ment II Be er oppdrettet og eies av Eva Kindahl.

Nummer to i den innledende klassen ble Lillian Grepne og Romantico III (e. Riccione/Lantan) med 72,8%, mens det var en norskoppdrettet vallak på tredjeplass, nemlig Don Galant (e. Diamond Hit/Gluekspilz) ridd av Nina Brevik til 71,4%. Vallaken er oppdrettet av Bente Fidje.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*