Historisk god innsats

Dette innlegget ble publisert 16. juli 2013 og innholdet kan være utdatert.
Alexandra G. Andresen og Belamour under kåringen i Norsk Varmblod i april.
Alexandra G. Andresen og Belamour under kåringen i Norsk Varmblod i april.


Alexandra G. Andresen og Belamour ble historiske i helgen. Også Stein Endresen hadde stor suksess i Falsterbo.

Under EM for junior og YR i dressur tok det norske juniorlandslaget en historisk 4. plass, med blant annet Alexandra G. Andresen og NV-kårede Belamour på laget. Ekvipasjen red også inn til en fantastisk sølv og bronse i de individuelle konkurransene. Belamour er født i 2004 og etter Belissimo M/Lord Sinclair. Hingsten er godkjent i Westfalen, SWB, DWB og i Norsk Varmblod. Den tyske hingsten ble kjøpt inn av Flyinge i 2006 etter kåringen i Westfalen, og ble i fjor kjøpt av Alexandras mor, Kristin G. Andresen.

Stein Endresen og Nimble (e. Krake Ask/Crelido).
Stein Endresen og Nimble (e. Krake Ask/Crelido).

Også i sprang har det vært noen norske farger i aksjon i Falsterbo. Stein Endresen dro i land seieren i det prestisjetunge 6-årschampionatet i Falsterbo i Sverige. Stein og Nimble (Krake Ask x Crelido) var nesten tre sekunder raskere enn andremann i omhoppingen og innkasserte 60000 SEK for seieren. Stein eier hingsten sammen med danske Katrinelund. – Det er en av de mest talentfulle unghester jeg noensinne har hatt, sa Stein til Ridehesten.com etter seieren, og sa at han har en følelse av denne kan gå hele veien. Stein roste hingstens super innstilling på banen, hvor han hele tiden gjør tingene lett for seg selv. – Jeg har ridd en del dressur for Bjarne Nielsen i vinter og Nimble er så velgående at han også faktisk kan gå dressur, forteller Stein til Ridehesten.

Imidlertid er planen nå at hesten skal gå UVM på Zangersheide – i sprang.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*