4. plass i championat

Dette innlegget ble publisert 2. juli 2013 og innholdet kan være utdatert.
(Foto: Privat)
(Foto: Privat)


Norskeide Solbakkens Lotus gikk inn til en fjerdeplass i Blue Hors’ 4-årschampionat i helgen.

Den danskoppdrettede hoppen e. BH Romanov/Loran ble kjøpt inn som føll av Camilla Skjetne Erlandsen. Hesten stod deretter hos Springborg stutteri fram til hun var to år. Deretter ble hesten ridd inn av Camilla selv, som også har stått for utdannelsen av hesten.

For halvannen uke siden ble hoppen kåret i Dansk Hovedstambok, før hun i helgen konkurrerte med 40 andre 4-åringer på Blue Hors. På fredag ble hun sendt videre til finalen som hest nummer sju av i alt åtte. På finaledagen fikk hoppen blant annet 10 i skritt og 8,5 i ridbarhet, galopp og kapasitet. Med et samlet resultat på 8,67 holdt det til en fjerdeplass. Neste mål for ekvipasjen er egnethetstest og DSA-stevne i høst.

(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

 

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*