Hingstevisning på Flyinge

Dette innlegget ble publisert 5. april 2013 og innholdet kan være utdatert.
Fürstenball (f. 2006 e. Fürst Heinrich/Donnerhall).
Fürstenball (f. 2006 e. Fürst Heinrich/Donnerhall).
Foto: Anette Strand

PS Flyinge & Partners AB ble stiftet i 2011, og er et samarbeid mellom tyske Paul Schockemöhle, danske Ib Kirk som eier Katrinelund, og Lövsta Stuteri i Sverige. Med base på Flyinge Kungsgård i Skåne i Sverige, tilbyr de svenske oppdrettere et utvalg av hingster fra de tre deleierne. Noen av hingstene er stasjonert på Flyinge, men flesteparten tilbys via sædimport fra Tyskland og Danmark.

Diarado (f. 2005 e. Diamant de Semilly/Corrado I).
Diarado (f. 2005 e. Diamant de Semilly/Corrado I).
Foto: Anette Strand

Lørdag 16. mars inviterte PS Flyinge & Partners AB til hingstevisning i Stora Ridhuset på Flyinge Kungsgård, hvor blant annet Bretton Woods, Fürstenball og Balou du Rouet stod på programmet. Velhoppende Diarado og hans fire år gamle sønn, Diarado’s Boy, ble også vist fram, samt de litt mer ukjente hingstene Castino (e. Cassini II) og Cinsey (e. Contendro I). Av dressurhingstene var det nok Bretton Woods som var høydepunktet for mange, men Fürstenball, Sir Donnerhall og den unge Tailormade Attention viste seg også fra sin beste side. Matthias Rath, kjent som Totilas’ rytter, hadde tatt turen fra Tyskland, og viste fram Fürst Romancier og Bretton Woods.

Hingstene ble presentert av lederen for avlsvirksomheten på Flyinge, Helena Torstensson, sammen med Paul Schockemöhle, Ib Kirk, og avlssjef på Lövsta Stuteri, Florian Darcourt.

Her kan du se filmer fra visningen.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*