– Jevnt i toppen

Dette innlegget ble publisert 2. februar 2013 og innholdet kan være utdatert.
En av hingstene som imponerte mest i dag, var Ampère-sønnen med Jazz som morfar.
En av hingstene som imponerte mest i dag, var Ampère-sønnen med Jazz som morfar.


KWPNs kåringskommisjon sendte 40 dressurhingster videre til den tredje runden.

Lørdag skal hingstene vises enda en gang i skritt og trav for dommerne før de så får beskjed om de får adgang til bruksprøvene. Det var høy kvalitet på dressurhingstene, hvor noen unge farshingster utmerket seg i særlig grad. Både Ampère og Bordeaux, som begge har vært fløyhingster, hadde mange avkom med i dagens visning. – Vi er veldig fornøyde og har høye forventninger til lørdag, forklarte komiteens leder, Wim Ernes. – Vi så mange kvalitetshester i dag, og avkom etter Ampère, Bordeaux, UB40, Gribaldi og Jazz var blant de som imponerte oss. Vi håper at hingstene gjør det bra også i morgen. Det er veldig bredt i toppen. Vi er også veldig fornøyde med avkommene til de unge hingstene, så det virker som vi gjør genetisk framgang, sa Ernes.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*