– Den mest komplette i sin årgang

Dette innlegget ble publisert 2. februar 2013 og innholdet kan være utdatert.
KWPN Champion 2012: Freeman VDL (e. Emmerton/Nimmerdor).
KWPN Champion 2012: Freeman VDL (e. Emmerton/Nimmerdor).


Sju spranghester kjempet om Champion-tittelen.

Etter at alle hingstene hadde fått presentert seg, annonserte Daan Nanning, som er leder for kåringskommisjonen, hvilken de hadde valgt seg ut som Champion. Årets beste spranghest er katalog nummer 154, en velutviklet hingst med meget godt eksteriør, nemlig Emmerton-sønnen Freeman VDL som er laget på en Chin Chin-mor. Hingsten er avlet og eies av VDL Stud i Holland. Nanning påpekte at galoppen er bemerkelsesverdig god, det er også hans reflekser, form og atletiske evner. – Han presterte veldig konsekvent og overbevisende både i Ermelo og her i Den Bosch, forklarte dommeren og la til at hesten er den mest komplette av sin årgang.

Freeman VDL var den perfekte kombinasjon av alle kriteriene kommisjonen hadde, nemlig talent, stamtavle, eksteriør og gemytt. – Han presterte bra i alle besiktigelsene, han har kapasitet og er alltid velvillig og enkel å håndtere, en veldig hyggelig hingst, fortalte Nanning.

Reservechampion var katalog nummer 293 Fandango e. Vittori/Odermus R. – Hingsten kommer fra en sterk hoppestamme som har produsert mange Grand Prix-hester. Han skiller seg ut med god galopp, forsiktighet og veldig god form.

Tredjeplass gikk til katalog nummer 284 Ferdino e. Verdi/Fuego du Prelet, en meget elegant hingst som kommer fra en svært predikat-rik hoppestamme. Han fikk skryt for å være lettfotet, med gode reflekser og atletiske evner .

4) Fulltime Fortuna HBC (Ultimo x Kreator xx), 5) Fly High Fortuna HBC (Alicante HBC x Memphis), 6) Farafan M(Cantos x Lux), 7) First (Cardento x Nimmerdor).

Freeman VDLe. Emmerton/Nimmerdor.
Freeman VDLe. Emmerton/Nimmerdor.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*