Seier!

Dette innlegget ble publisert 12. oktober 2012 og innholdet kan være utdatert.
Amalie Steen Hegre og Remedy under KOHS i 2011.


En norskoppdrettet hoppe ligger svært godt an før lørdagens finale i Hestesport Cup Junior.

Amalia Steen Hegre red inn til andreplass torsdag på hoppen Remedy e. CC Ladiesdream/Centauer Z under Kingsland Oslo Horse Show. I dag ble det seier til ekvipasjen i Telenor Arena. Hesten, som er født i 2002, er oppdrettet av Merete Rød og ris av seksten år gamle Amalie Steen Hegre. Remedy har også avlet i ung alder, i 2006 fikk hun et hoppeføll etter Coronado I.

Moren til Remedy, Carine Z (e. Centauer Z/Alcanaar xx) fikk tre avkom etter den NV-kårede hingsten Ladiesdream (e. Nimmerdor/Renville).  Ladiesdream ble importert til Norge av Stall CC i Spikkestad og fikk selv 2. plass i finale for 5-åringer i Breeders og 1. plass som 6-åring. Han deltok i innendørsfinalen under Oslo Horse Show og i Unghest-VM på Zangersheide i 1999. Under Kingsland Oslo Horse Show i 2011 hadde Carine Z med tre helsøsken – en unik begivenhet i norsk sammenheng.

I morgen er de klare for finaleomgangen i Hestesport Cup Junior.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*