Lilleberg Catch You best

Dette innlegget ble publisert 25. august 2012 og innholdet kan være utdatert.
Lilleberg Catch You (e. Cabachon/Lasandos) gikk helt til topps på Føllfestivalen 2012.


Lene Berg har oppdrettet og eier føllet.

Hoppeføllet gikk helt til topps blant alle sprangføllene på Føllfestivalen 2012.

Føllet etter Cabachon/Lasandos ble beste sprangføll under utstillingen på Fredriksborg forrige helg, og i dag ble Lilleberg Catch You kåret til beste sprangføll under Føllfestivalen på Jørgentvedt Gård i Mysen. Fire av de viste sprangføllene fikk 9 i helhet.

Dommerne Ole From Christensen og Poul Graugaard beskrev føllet som et meget tiltalende, elegant, uttrykksfullt og feminint føll av fremragende type (9). De ønsker seg en litt lenger hals, men den sitter riktig og har en flott form (8). Bena er tørre og velstilte (8). Skrittet er særdeles godt (8). Trav (7). Føllet har en superdeilig, velbalansert spranggalopp (9). Helhet (9).

– Et fantastisk flott føll. Det er edelt, storrammet, uttrykksfullt, elegant og med et godt fundament. Det er ingen svakheter å påpeke, tvert imot – det er kvalitet hele veien igjennom, og galoppen er av fremragende kvalitet. Et helt supert føll, uttalte Graugaard på vegne av dommerne.

Andreplass på Tobajo Cofeeteame (e. Careme/Ruben Du Ri D’asse).

På andreplass kom Tobajo Cofeeteame (e. Careme/Ruben Du Ri D’asse) oppdrettet av Tobajo Sporthorses som også eier hingsteføllet. – Et meget elegant, moderne og smart føll av særdeles god type med en velbalansert galopp, sa Graugaard. Dommerne ga det karakterene 9 – 8 – 7 – 7 – 7 – 8 og 9 i helhet.

På tredjeplass kom Favorit Ask-hingsten Dark Design (ue. Åtoftens Wallit) oppdrettet av Gunn Helen Gunneng.- Et deilig sprangføll som ligner sin far mye i typen. Favorit Ask er mye brukt over hele Europa og det er ingen tvil om at han vil komme til å prege spranghestavlen i årene fremover, bemerket den danske dommeren. Føllet fikk 8 – 9 – 7 – 7 – 8 – 8 og 9 i helhet.

Dark Design (e. Favorit Ask/Åtoftens Walit) fikk tredjeplassen.

 

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*