Imponerende innsats

Dette innlegget ble publisert 11. mai 2012 og innholdet kan være utdatert.
Silje Ludvigsen og Agathe har fått to seirer så langt i årets Springtour.


De norskoppdrettede hestene fortsetter å levere på Linnesvollen.

Den tredje helgen med Drammen Springtour er i gang, og etter en forrykende innsats av de norskfødte de to første ukene er det gledelig å se at de også har innledet den siste helgen på strålende vis.

Torsdagen kunne neppe fått en bedre start, da Silje Ludvigsen og Agathe (e. Underworld xx/Argentinus) tok seieren i lille sølvtur. I denne klassen ble det også plassering til Rebekka Lie Andersen og den 7-årige vallaken Ciano L.H. (e. Grauffs Luciano/Ircolando).

I medium sølvtur ble det nok en plassering for Nina Braaten og Røds Payday (e. Padinus/Amicello). I lille bronsetur ble det plassering for Lt Awertina (e. Löjtnantshjärta) ridd av Isabell Lippert. Det ble det også for Maritne Haaland Bilstad på Viking’s Dancer OL (Viking/Argentinus).

Flotte resultater for Nina Braaten og Røds Payday. Her fra AEG i år.

Unghestklassen innledet stevnedagen på fredag, og her tok Stein Endresen og Engas Naranja (e. Casir Ask/Calato) en fjerdeplass.

CC Top og Ole Kristoffer Meland leverte et flott resultat i 150-klassen.

I 150-klassen tok Ole Kristoffer Meland en fin 7. plass med CC Top (e. CC Ladiesdream/Nimmerdor). Plassering fikk også Ida Johansen på Lady Catalina, også denne hesten etter Ladiesdream med Centauer Z på morssiden.

I den lille bronseturen ble det flere plasseringer til norskoppdrettede hester. Isabell Lipper og Lt Awertina kom på en fjerdeplass, mens Thea Charlotte Winje tok sjuendeplassen med Ekras Last Edition (e. Laurin/Billion xx).

Michelle Perryman fikk andreplas med Scarlet (e. Fortus Hästak /Gulliver)  i store bronsetur. Scarlet er en 8 år gammel hoppe som er oppdrettet av Ole Kristian og Laila Buer i Halden.

I medium sølvtur ble det nok en plassering til Nina Braaten og Røds Payday, som med dagens 3. plass har levert særdeles stabile resultater under årets springtour. Nina tok også en plassering med Captain Hook (e. Cassini II/Contender), mens Tony André Hansen kapret premie med NV-kårede Clapton (e. Clinton I/Triumf).

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*