Ferdig for denne gang

Dette innlegget ble publisert 15. mai 2012 og innholdet kan være utdatert.
Stein Endresen og Acolino fikk plassering i 160 cm.


Drammen Spring Tour er ferdig. 85 klasser har blitt gjennomført og de norskoppdrettede hestene gjorde en flott innsats til siste slutt.

Et godt stevne for Silje Ludvigsen og Agathe - det ble også plassering i finalen i lille sølvtur.

NV-kårede Cabachon (e. Casall/Concerto II) og Stein Endresen endte på en sterk 5. plass i finalen i lille gulltur på lørdag, mens det ble nok en plassering til Nina Braaten og Røds Payday (e. Padinus/Amicello) i finalen i medium sølvtur. Hoppen er oppdrettet av Merethe Røed og har levert stabile og sterke resultater under årets springtour. Tony André Hansen og NV-kårede Clapton (e. Clinton I/Triumf) tok også plassering i denne klassen.

I B-finalen for store gulltur fikk Stein Endresen og NV-kårede Crelido (e. Cantus/Raimondo) en tredjeplass. Rebekka Lie Andersen og Ciano L.H. (e. Grauffs Luciano/Ircolando) plasserte seg i lille sølvtur.

Stein Endresen og NV-kårede Acolino (e. Acorado I/Latus II) fikk en 8. plass i 160-klassen på søndag. I finalen i lille sølvtur ble det en ny plassering på Silje Ludvigsen og norskoppdrettede Agathe (e. Underworld xx/Argentinus).

Tredjeplass ti Silje Ludvigsen og Carotino L i unghestenes finale.

I unghestenes finale ble det to norskoppdrettede hester blant de plasserte. Silje Ludvigsen og Carotino L (e. Corratus/Cornetto) red inn til en hederlig tredjeplass, mens Tom Vidar Gjeldnes fikk plassering med Balourough Z (e. Balougran Z/Centurion Montfort).

Det ble plassering også til Tom Vidar Gjeldnes og Balourough Z i unghestenes finale.

 

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*