I storform

Dette innlegget ble publisert 8. april 2012 og innholdet kan være utdatert.
Trude Hestengen og Tobajo Pik Disney (e. Tobajo Picez/Walt Disney) fortsetter å imponere på konkurransebanen.


Trude Hestengen og Tobajo Pik Disney (e. Tobajo Picez/Walt Disney) fortsetter å vinne i Danmark.

Sesongen har startet på en ypperlig måte for den helnorske ekvipasjen. På skjærtorsdag og langfredag var de på stevne hos Nyskovens Sportsrideklub og framgangen fortsetter.

I MA1 tordag ble det førsteplass med 68,33%, mens det i Prix St. Georges på fredag ble en klar seier med 70%, og kjente navn som Joachim Thomsen, John Hvalsøe Saul/Aston Martin (UVM-deltaker) og Maria Falkner Hansen måtte seg slått av de norske fargene.

Trude forteller at årets store mål for er 7-årschampionatet i Falsterbo til sommeren. – Ellers skal vi bare ut og få noe rutine i disse klassene her, og kanskje prøve oss på et internasjonalt stevne i lillerunden til høsten.

– Det er virkelig moro at det går så bra for tiden, spesielt med tanke på at vi nettopp ble tildelt prisen for «Årets prestasjon» og «Årets 6-års dressurhest» under Norsk Varmblods hingstekåring forrige helg, forteller Trude og legger til at det er gøy at man da kan fortsette å prestere gode resultater.

 

1 Comment

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*