Historisk

Dette innlegget ble publisert 10. april 2012 og innholdet kan være utdatert.
Styret i Dansk Varmblod Norge. Fra venstre Trine H. Stiansen, Tor Geir Ulstein, Unn Reierstad, leder Ole Jørgen Jørgentvedt og Hanne Hertzberg.


I dag ble foreningen Dansk Varmblod Norge (DVN) stiftet på Olavsgaard.

Møtet på Olavsgaard ved Lillestrøm ble først innledet av et stiftelsesmøte, hvor det ble gått igjennom vedtektene for foreningen. Etter disse var godkjent, var det klart for generalforsamling i den ferske organisasjonen.

Den selvstendige foreningen har tilknytning til Dansk Varmblod, i den forstand at DVN er selvstendig rent organisasjonsmessig, men med felles stambok og avlsprogram som Dansk Varmblod. Arbeidet skjer i henhold til DVs avlsplan, virksomhetsplan, regler og vedtekter.

– Vi har avl, sport og fag i fokus, fortalte den nyvalgte lederen av foreningen, Ole Jørgen Jørgentvedt, og poengerte at det er gode hesteopplevelser man ønsker. – Det er vår felles interesse.

Med seg i styret fikk han fire styremedlemmer, nemlig Tor Geir Ulstein (2 år), Trine H. Stiansen (2 år), Unn Reierstad (1 år) og Hanne Hertzberg (1 år). Varamenn er Kjetil Skaugen og Nils Jamne.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*