Fortsetter suksessen

Dette innlegget ble publisert 26. april 2012 og innholdet kan være utdatert.


Engas Naranja følger opp en strålende start på sesongen – torsdag ble det ny seier under Drammen Spring Tour.

Drammen Spring Tour startet i dag, og allerede under første dag ble det seier til en norskoppdrettet hest. Engas Naranja (e. Casir Ask/Calato) åpnet 2012-sesongen med en andreplass i unghestcupen på Vilhelmsborg (DK) før hun seiret i en av de internasjonale unghestklassene under AEG. I dag ble det seier i klassen for 5- og 6-åringer under Drammen Spring Tour på Linnesvollen, hvor de beseiret 37 andre ekvipasjer.

Med rytter Stein Endresen tok de førsteplassen foran Victoria Gulliksen på Fiona IV (e. Quite Hopeful/Barnaul xx) og danske Michala Johansen på Toftehøjs Carat (e. Coronet Ask/Diamant).

Engas Naranja er oppdrettet av Stutteri Enga ved Kady Besseberg. Hoppen ble som 3-åring suverent best i sin 3-årstest i region 4. Hun er 1. premiert og ble beste sprangbetonte 3-årige hoppe i Norsk Varmblod 2009. Oppdretteren er strålende fornøyd med innsatsen til sin skimle hoppe.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*