Zonik og Chandler

Dette innlegget ble publisert 13. mars 2012 og innholdet kan være utdatert.
Zonik e. Zack/Romanov ble beste 4-åring blant dressurhingstene.

Nok en gang var det Zack/Romanov-kombinasjonen som ble satt fremst i Herning.

Chandler lever opp til fjorårets forventninger og ble igjen fløyhingst.

For blant de 4-årige dressurhingstene var det Zonik (e. BH Zack/BH Romanov) som tok hjem Aage Ravns vandrepokal som beste danskoppdrettede hingst, samt fløyplassen. Hingsten fikk også oppdrettermedalje i sølv, og er ferdigkåret. Zonik er oppdrettet av Linette Jæger og eies av Helgstrand Dressage.

På sprangsiden var det ingen stor overraskelse at fjorårets fløyhingst, og vinneren av 35-dagerstesten også gikk til topps blant 4-åringene. Chandler (e. Casall/Carolus I) ble satt som spiss, men prisen for beste danskoppdrettede hest gikk til Volstrups Cash (e. Volstrups Casillas) oppdrettet av Pia Holländer og Henning Jensen. I tillegg til Elvin Rasmussens pokal ble han også tildelt oppdrettermedalje i sølv.

ERA Dancing Hit, som var fjorårets fløyhingst og vinner av 35-dagerstesten blant de dressurbetonte hingstene ble dessverre avlivet i midten av februar. Likevel valgte kåringskommisjonen å ferdigkåret hingsten – og han ble også tildelt oppdrettermedalje i gull.

– Dessverre får vi aldri mer se denne hingsten. Det er et stort tap for dansk avl, forklarte avlskonsulent Karina Christiansen.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*