Vinnerne er kåret

Dette innlegget ble publisert 22. februar 2012 og innholdet kan være utdatert.
Nimble (e. Krake Ask/Crelido) tok seieren i 5-årsklassen.


Onsdag ble vinnerne av 5- og 6-årsklassene kåret da finalene fant sted på Arctic Equestrian Games i Vestfold.

Flott andreplass til Andreas Høiås og Royal Butterfly (e. Tobajo PIcez/Jimtown).

Blant femåringene sørget flere norskfødte for en sterk innsats i finalen. Stein Endresen og DV-hingsten Nimble (e. Krake Ask/Crelido) vant den innledende runden på mandag, og tok også seieren i finalen med en overlegen tidsmargin. Nummer to ble Andreas Høiås på den  norskfødte hingsten Royal Butterfly (e. Tobajo Pice/Jimtown). Den fukse hingsten som er oppdrettet av Knut Erik Halvorsen ble tildelt ett års bedekningstillatelse i 2011 og møter igjen til kåring i Norsk Varmblod i år.

Tredjeplassen gikk også til en norskfødt, nemlig Carotino L (e. Corratus/Cornetto) – oppdrettet, eid og ridd av Silje Ludvigsen. Hun red også en annen norskfødt til plassering. A-Lande (e. Casir Ask/Aston) tok femteplassen i klassen. Vallaken er oppdrettet og eies av Mette Ahlbom.

Stein Endresen tok også seieren i 6-årsklassen. NBT-vinneren Blue Moon, eid av Kristin G. Andresen knep førsteplassen foran Simon Yde og hoppen Carrera (e. Caretino/Corofino I), ekvipasjen som etter AEG kan dra hjem med utrolige tre seirer, en andreplass og to tredjeplasser. Oda Charlotte Lyngvær og Gullik’s Star (e. Bodyguard/Landfriese II) red inn til en tredjeplass i finalen.

Stein Endresen vant også 6-årsklassen, da med Blue Moon.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*