Seirer til Royal Olymp

Dette innlegget ble publisert 8. februar 2012 og innholdet kan være utdatert.
Siv Morberg og Royal Olymp.

Norges mest brukte avlshingst de to siste sesongene har suksess på dressurbanen.

På elitestevnet til Jarlsberg rideklubb i helgen tok hingsten to seirer med sin rytter Siv Morberg. Den fukse hingsten etter Rohdiamant/Florestan I var mest populær i fjorårets sesong med 31 ridehesthopper.

Lørdag ble det førsteplass i Prix St Georges med et resultat på 65,965 %. Det var 20 startende i klassen, og på andreplass kom Siv Morberg med en norskfødt hoppe, nemlig Petunia e. Briar/Astrix. Petunia er oppdrettet av Mary Best Granly, og eies av Rebecca og Einar Ballestad-Mender. Plassering oppnådde også Ellen Tove Gunleiksen på  den 12-årige norskfødte vallaken Manitou e. Lemond/Aleksander. Med et resultat på 63,684 % ble det en femteplass på ekvipasjen. Manitou er oppdrettet av Wenche Mannsåker Pedersen.

Søndag stod Intermediaire I hvor klassen talte ti startende. Her tok Morberg igjen førsteplassen med Royal Olymp (66,754 %) mens hun fikk tredjeplass med Petunia (65,921 %).


1 Comment

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*