Populær salgsvisning

Dette innlegget ble publisert 11. februar 2012 og innholdet kan være utdatert.


Et hundretalls mennesker var å finne på Stall-K lørdag.

Fjordingen Balder ble vist fram av Sverre Smevik.

Ridesenteret i Kongsberg viste frem salgshester på flere nivåer, unge og ferske så vel som eldre og erfarne dressurhingster. Til sammen ble et tjuetalls hester vist frem. – Etter at fjorårets salgsvisning ble en positiv opplevelse, bestemte vi oss for å gjenta dette også i år, fortalte innehaver av Stall-K, Cathrine F. Andersen.

De fremmøtte fikk se hingster etter blant annet Don Schufro, Don Romantic, Zack, Hotline, Romanov, Sandro King og Tuschinski. Thomas Lassen fra Blue Hors hadde tatt turen for å vise frem hester, og sammen med Torunn Jordet og Stall-Ks ryttere ble hestene presentert to og to med en kort introduksjon. Nytt i år var det at også andre kunne vise frem hestene sine, og blant de fremviste hestene var det noen norskoppdrettede ridehester – og fjordingen Balder, som viste frem gode bytter og kan skilte med svært gode meritter fra både ridning og kjøring.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*