En ny sjanse

Dette innlegget ble publisert 21. februar 2012 og innholdet kan være utdatert.
Piet Raymakers og Mike Patrick Leichle har gitt hestene karakterer for kapasitet, ridbarhet og teknikk.


Katharina J. Bentermann og Casandra Volo.

Unghestene fikk prøve seg igjen i arenaen på AEG tirsdag.

5-åringer
Resultatlisten for de yngste spranghestene endret seg litt sammenlignet med resultatene mandag. Tirsdag gikk Katharina Jahre Bentermann helt til topps med Casandra Volo, etter å ha tatt tredjeplassen dagen før. Hesten fikk 8 for kapasitet og 8,5 for ridbarhet og teknikk.

Totalt ble det da 8,3 og en soleklar seier foran nummer to, nemlig Therese Søhaug Henriksen på norskfødte Chelsea (e. Clinton I/Cento) som ble belønnet for 8 for kapasitet, 7,5 for ridbarhet og 6,5 i teknikk. På delt andreplass kom også Silje Ludvigsen på norskfødte Carotino L (e. Corratus/Cornetto) som blant annet vant 4-årschampionatet i 2011. NV-vallaken ble belønnet med 8 i kapasitet og 7 i ridbarhet og teknikk.

Simon Yde og Carrera vant - igjen!


6-åringer

Holsteinerhoppen Carrera innfridde igjen. Etter å ha vunnet den første kvalifiseringen med en total på 8,7 ble det nok en seier tirsdag. Denne gangen ga dommerne Piet Raymakers og Mike Patrick Leichle henne 8 i kapasitet, 7,5 i ridbarhet og 9 i teknikk – det ga en total på 8,2.  Marte Andersen og Cleine Lea (e. Colman/General II) kom på en fin andreplass med 8,5 i kapasitet, 7 i ridbarhet og 8 i teknikk – og en total på 7,8.

Med 7,7 totalt basert på 8 i kapasitet, 7 i ridbarhet og kapasitet kunne Guro Askeland og hoppen Blizzard (e. Quick Star/Maykel) innkassere tredjeplassen i klassen sammen med to andre på samme sum. Therese Søhol Henriksen på Beau (e. Timeless/No Limit) med  7,  8 og 8  og Maria Kristine Aas på Beaulana (e. Tenerife VDL/Orame) med 8, 7 og 8. .

Onsdag morgen er det klart for finaler i klassene, hvor de 20 beste sammenlagt etter de to innledende rundene starter.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*