Carrera best

Dette innlegget ble publisert 19. februar 2012 og innholdet kan være utdatert.
Simon Yde og Carrera.


Det ble en hederlig fjerdeplass på en norskoppdrettet hest i finalen av Kingsland Youngster Tour på AEG.

Mathilda Larsson og den norskoppdrettede hoppen Vingardium Levioso etter Tobajo Picez.

Lørdag 18. februar stod finalen for tur, og det skulle bli 6-årige Carrera e. Caretino/Carofino I med danske Simon Yde på ryggen som endelig tok seieren, etter to tredjeplasser i de innledende kvalifiseringsrundene. Seksåringene tok de tre første plassene i klassen. Holsteiner-hoppen vant foran Therese Søhol Henriksen på en annen seksårig hoppe, nemlig Beau II (e. Timeless/No Limit). Camilla Storemark og Camino ble nummer tre.

Den norskfødte hoppen Vingardium Levioso (e. Tobajo Picez/Contango) kom inn til fjerdeplass med sin svenske rytter, Mathilda Larsson. Den sjuårige hoppen er oppdrettet av Emmeline Johnsen Ueland, og eies av Mona Kruse Johnsen.

Mandag, tirsdag og onsdag er det klart for nasjonale unghestklasser for 5- og 6-åringer på AEG.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*