God start

Pål Flam og RR Lord of Rings tok 4.plass i amatørens sølvtur.


Sprangklassene er i gang på Telenor Arena, og flere norskfødte har vært i aksjon.

Amatørklassene
I sølvklassen for amatørene ble det plassering på Marianne Bratlie og CC Luxor (e. Lux/Nimmerdor) som fikk en 10. plass blant de 55 startende i 120-klassen. Vallaken er oppdrettet av Stall CC på Spikkestad. Den norskfødte og kårede hingsten Quite Expensive (e. Quite Easy/Coronado) måtte tåle et nedslag og havnet dermed litt lenger nede på listen. Skimmelen er oppdrettet og eies av Solveig Sundfær.

Fem helnorske ekvipasjer var ute i amatørenes gulltur. Pål Flam tok en fin fjerdeplass blant de 36 startende på RR Lord of Rings (e. Lord Caletto/Roayl Z II). Vallaken er oppdrettet av RR Reierstad Ridehest ved Unn Reierstad og eies nå sammen med Stall GP. Bente Storvik tok en 13. plass på hoppen Astoria (e. Aston/Dolomit), mens en annen hoppe fulgte på 15. plass, nemlig Merete Røds oppdrett, Remedy (e. Ladiesdream/Centauer Z) ridd av Amalie  Steen Hegre.

Den nå ti år gamle NV-hingsten Tobajo Picez strakk også på beina i Telenor Arena torsdag ettermiddag med fire feil som resultat. Hingsten eies og ris av oppdretter Tormod Bakke Johnsen.

Skjerabergs Larkin (e. Ladiesdream/Centauer Z) og Emil Flam hadde en dårlig dag på jobben og ble eliminert fra klassen, men det er nye muligheter resten av helgen. Hesten er oppdrettet av Eli Sværi.

Victoria Gulliksen tok en imponerende seier i 140-klassen med 111 startende.

140-klasse
Hele 111 ekvipasjer stilte til start i 140-klassen torsdag kveld, og startlisten var fullpakket av verdens beste ryttere. Åtte av de ti høyeste rankede rytterne i verden stiller til start under Kingsland Oslo Horse Show. Rytterne red hva remmer og tøy kunne holde, og det var derfor ekstra gledelig da siste startende i klassen, norske Victoria Gulliksen og den irske Billy Buttercup (e. Vechta/Clover Hill) snappet seieren foran Ludo Philippaerts på BWP- hingsten Tauber vh Kapelhof (e. Darco/Pinkus).

To norskoppdrettede hester var også å se i klassen. CC Top (e. Lux/Nimmerdor) har tidligere blitt ridd av Suzanne Bjørnsen, men i salen denne gang var Ole Kristoffer Meland som loset hesten rundt feilfritt i både grunnomgang og omhopping. Med tiden 22.11 ble det plassering midt på resultatlisten. Ida Johansen på hoppen Lady Catalina (e. Ladiesdream/Centauer Z) hadde ikke helt dagen og dro med seg to bommer.

Avlshest.no tar forbehold om feil i opplysninger gitt av arrangør og tar gjerne imot tips om prestasjoner til norskoppdrettede hester på post@avlshest.no.

CC Top gikk feilfritt med sin nye rytter Ole Kristoffer Meland.

6 Trackbacks & Pingbacks

  1. RR Lord of Rings 4.plass og beste norskfødte i KOHS | RR Reierstad Ridehest
  2. RR Lord of Rings A-hest i sprang | RR Reierstad Ridehest
  3. RR Lord of Rings 3.plass i internasjonal GP Big Tour & debut 1.45 m | RR Reierstad Ridehest
  4. RR Lord of Rings 4.plass i nasjonal 1.40 m | RR Reierstad Ridehest
  5. RR Lord of Rings vinner nasjonal 1.40 m | RR Reierstad Ridehest
  6. RR Lord of Rings vant CSIJ Grand Prix 1,40 m under Drammen Spring Tour 2015 | RR Reierstad Ridehest

Legg inn en kommentar