Avkomsklasse Tailormade Rush

Dette innlegget ble publisert 25. august 2011 og innholdet kan være utdatert.

JJ Ruslana fikk 9 i helhet og vant dermed klassen for føll etter Tailormade Rush. 

Hoppeføllet er etter JJ Saga, en hoppe etter Sandro Hit, og oppdrettet av JJ Horses.

– Et passende stort, meget harmonisk, feminint føll med godt fundament, sa Poul Graugaard. Dommerne ga 9 for type, 8 for kropp og 8 for ben. For gangartene ble det 7 for skritt, 9 for trav og 8 for galopp. – Travet er fremragende, med smidighet i overlinjen og god balanse.

De to andre Tailormade Rush-føllene som stilte endte på 7 og 8 i helhet. Smogelis Zircon fikk 8 for type, 8 for kropp og 8 for ben. Dommerne ga 7 for skritt, 8 for trav og 7 for galopp, og 8 i helhet. Hingsteføllet som har Bernstein på morssiden er oppdrettet av Anne Sophie Smogeli.

– Et ganske harmonisk føll med godt uttrykk av særdeles god type, sa Graugaard og trakk frem det særdeles gode og rommelige travet.

Rush Out Mojito fikk 8 for type, 7 for kropp, 7 for ben, 7 for skritt, 6 for trav, 7 for galopp og endte på 7 i helhet. HOppeføllet er oppdrettet av Linda Røkland på hoppa Kahlua som er av ukjent avstamning.

Tailormade Rush er etter Blue Hors Rush Hour/Akinos. Den nå 4 år gamle hingsten er kåret i Dansk Varmblod og tilbrakte sin første avlssesong i Norge. Under årets DV-hingstekåring i Herning mottok han Åge Ravns Vandrepokal for beste danskfødte oppdrett.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*