Avkomsklasse Sir Cisco

Dette innlegget ble publisert 25. august 2011 og innholdet kan være utdatert.

Fire pintofargede føll stilte i klassen for avkom etter Sir Cisco. Hoppeføllet ML Made for Fun tok hjem seieren. 

– Et fantastisk lekkert, feminint, uttrykksfullt føll med fremragende travbevegelse, sa dommer Poul Graugaard om vinnerføllet. ML Made for Fun er oppdrettet av Stutteri ML v/Lillian og Cato Strand etter hoppa Flin Flon som er etter Faschingprinz.

Dommerne ga hoppeføllet 9 i helhet og mente hun hadde god harmoni i kroppen, passende rammer og et godt fundament. De ga 9 for type, 8 for kropp og 8 for ben. For skrittbevegelsen ga de 7, mens de for travet tok frem 9-tallet igjen og endte på 7 for galopp. Dermed ble det finaleplass på Sir Cisco-datteren i JJ Horses Dressurføll.

To av de andre føllene, Sir Wirakocha og Condifo, endte på 8 i helhet. Sir Wirakocha er etter hoppa Jackie som er etter Højvangs Lukas. Eier og oppdretter er Ida S. Solbakken.

– Et uttrykksfullt, elegant, harmonisk føll av særdeles god type, sa Graugaard om hingsteføllet. Sir Wirakocha fikk 7 for kropp og ben, 7 for skritt og trav, mens dommerne tok frem 8-tallet for galoppen som de beskrev som særdeles god.

Confido, som har ukjent morfar, er oppdrettet av familien Nilsen ved Kjell-Arne Nilsen på hoppa LaFayette. Dommerne ga 8 for type, 8 for kropp og 7 for ben. For gangartene ble det 7 for skritt og trav og 6 for galoppen. Dommerne ønsket seg litt mer aktivitet, smidighet og bæring i galoppen, men beskrev føllet som harmonisk, med passende rammer og et taktfast skritt og et godt trav.

Sir Cisco er en mecklenburghingst etter Sancisco/Arppegio eid av Stutteri-ML. Han er kåret i Mecklenburgforbundet, Norsk Sportsponniavl og Norsk Pintoavl. Han fikk 17 varmblods ridehesthopper i 2010-sesongen.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*