Avkomsklasse Royal Olymp

Dette innlegget ble publisert 24. august 2011 og innholdet kan være utdatert.

Olympic Dior tok seieren i klassen for avkom etter Royal Olymp. 

Hingsteføllet er oppdrettet av Karina Olsen på hoppa Lolita etter Astaire. Dommerne beskrev Olympic Dior som et middels stort, uttrykksfullt føll av særdeles god type. De ønsket seg en noe mer markert manke og salleie, og bemerket at halsen var litt lavt ansatt.

– Føllet har særdeles gode bevegelser, med et taktfast skritt, rommelig trav og en særdeles velbalansert galopp, sa dommer Poul Graugaard.

Olympic Dior fikk karakterene 8 for type, 7 for kropp og 6 for ben. For skritt ga dommerne 7, mens det ble 8 for trav og galopp, samt 8 i helhet.

Klassen hadde opprinnelig fem påmeldte føll, men kun tre kom til start. De andre to var Quisiera el Amor og Patricias Red Diamond. Quisiera el Amor er et palominofarget hoppeføll etter Löjtnantshjärta-datteren Lt. Bonita. Eier og oppdretter er Camilla D. Berg.

Dommerne beskrev Quisiera el Amor som et edelt, høystilt hoppeføll med godt uttrykk og godt feminint preg. De ønsket seg litt mer smidighet og bæring i travet, men mente galoppen var velbalansert. De ga karakterene 8 for type, 7 for kropp, 7 for ben, 7 for skritt, 6 for trav, 7 for galopp og 7 i helhet.

Det ble 7 i helhet for Patricias Red Diamond også. Hoppeføllet som har Splitau på morssiden ble beskrevet som passende edelt og høystilt, med passende rammer, men ønsket seg noe mer smidighet i overlinjen. Dommerne ga karakterene 7 for type, 8 for kropp og 6 for ben. For gangarter fikk Marianne Halvorsens hoppeføll 7 – 6 – 6.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*