Populær KWPN-hingst til Schockemöhle?

Dette innlegget ble publisert 30. juli 2011 og innholdet kan være utdatert.

Ryktene går om at den tyske hingsteholderen Paul Schockemöhle har kjøpt enda en av Hollands mest populære hingster.

Bretton Woods er en 5 år gammel KWPN-kåret hingst etter Johnson/De Niro/Romancier og har allerede markert seg på dressurbanen. Han er i år tatt ut til å representere KWPN i Unghest-VM med rytter Emmelie Scholtens.

Eurodressage.com melder nå at flere kilder nær Paul Schockemöhle har gått langt i å bekrefte at et salg er på trappene. Bare ett par timer etter at nettstedet publiserte ryktene gikk den hollandske eieren Witte ut og sa at salget var så godt som i boks. Hingsten vil starte Unghest-VM med Scholtens, før salget så vil bli gjennomført ifølge Witte.

Bretton Woods er kåret i KWPN. I følge Eurodressage var avgjørelsen kontroversiell da hingsten har den antatte arvelige lidelsen OCD klasse C. Avlsorganisasjonen valgte allikevel å han inn i avlen grunnet hans store gode gangarter og potensiale for dressur.

Hvis salget gjennomføres vil dette være den andre populære KWPN-hingsten Schockemöhle kjøper inn til sin avlsstasjon på under ett år. Kjøpet av verdenseneren Totilas skapte sjokkbølger gjennom hele Europa og var et stort tap for KWPN.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*