Nytt underlag

Dette innlegget ble publisert 3. juni 2011 og innholdet kan være utdatert.

Ridebanen på Jørgentvedt vil stå ferdig om cirka to uker.

Føllfestivalen vil for første gang ikke bli avholdt på gress.

For fjerde gang arrangeres Føllfestivalen. Det er JJ Horses og Bråten Gård som står bak føllskuet, og nå er JJ Horses i full gang med å ferdigstille sin nye utebane på Jørgentvedt hvor skuet finner sted. Banen skal få geopad, og har eget vanningssystem for et best mulig vedlikehold.

Fra gress til geopad
Med en gressmatte var forholdene for hoppene  føllene mer sårbare for dårlig vær. Utformingen av utebanen er også et ledd i JJ Horses’ nye satsning med Karen Helen og Bernd Gjerde. Tidligere i år ble det kjent at firmaet B. Gjerde går inn som deleier i JJ Horses som omorganiseres i et aksjeselskap.

Satser stort
– Fra i år vil JJ Horses også fokusere på en sportsheststall og salgsstall, og de første unghestene skal ris inn på den nye ridebanen allerede i sommer, forteller Ole-Jørgen Jørgentvedt og Ole-Marius Johnson som har planene klare for sin nye satsning.

Føllfestivalen 2011
Den 20. august er det imidlertid føllene som skal vises på den 20 x 60 meter store banen. Føllfestivalen har blitt en suksess i både antall deltakende føll publikum og kunne i 2010 friste med hele 130 000 kroner i premier.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*