Lovende sesongstart

Silje Ludvigsen og Agathe har plukket mange plasseringer under Drammen Spring Tour.

Drammen Spring Tour er avsluttet etter tre flotte helger. De norskfødte hevdet seg fra start til slutt.

Torsdag

I unghestklassen var det Elise Bjerkman på Lillebergs El Corazon (e Etrusco/Robin Z) som gjorde det best av de norskfødte med en 6. plass.

Emil Flam oppnådde plassering i 125 cm med RR Lord of Rings. Den sju år gamle vallaken e. Lord Caletto/Royal Z II er oppdrettet av RR Reierstad Ridehest ved Unn Reierstad. Suzanne Bjørnsen fikk plassering med CC Top (e. Ladiesdream/Nimmerdor) i 140 cm. Den 11 år gamle vallaken er oppdrettet av Stall CC i Spikkestad. Ekra Gård ved Per Martens står bak Ekras Lou Lou (e. Laurin/Billion xx) som fikk en 3. plass med sin rytter Nina Braaten i 135 cm.

Fredag

Dagen startet med en glimrende 2. plass til Silje Ludvigsen og Agathe (e. Underworld xx/Argentinus) i unghestklassen. Hele 14 ekvipasjer var feilfrie i andre fase av et startfelt på 36 stykker. Den NV-kårede hingsten Clapton (e. Clinton/Triumph) som nå ris av Tony Andre Hansen fikk en fin 4. plass i klassen. 6-åringen er oppdrettet av Geir Madsgård og Terje Bergundhaugen.

NV-kårede Clapton har fått Tony Andre Hansen på ryggen.

I et startfelt på hundre stykker i 135 cm tok Ekras Lou Lou og Nina Braaten en fin 7. plass, mens det ble 3. plass på den norskfødte Welsh-hingsten Lord Celebration og Bente Forberg (Nebo Celebration/Lasgrug Sparkling Boy) i 120 cm.

Lørdag

Pernille K. Aronsen og norskfødte Heart Breaker tok 2. plass i 125 cm foran en annen helnorsk ekvipasje, nemlig Emil Flam og RR Lord of Rings. Suzanne Bjørnsen og CC Top fikk en ny plassering i 145 cm, mens Michelle Perryman suste inn til andreplass med Scarlet i 120 cm. Scarlet er en 7 år gammel hoppe etter Fortus Hästak/Gulliver som er oppdrettet av Ole Kristian og Laila Buer i Halden. I samme klasse ble det en sjetteplass til Line Brusletto og LT Awertina (e. Löjnantshjärta) – en ni år gammel hoppe oppdrettet av Lene Nilsen.

Egen artikkel fra søndagens klasser kommer om kort tid.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. RR Lord of Rings plassert internasjonalt! | RR Reierstad Ridehest

Legg inn en kommentar