Gode resultater i Sverige

LT Lionheart (e. Löjtnantshjärta/Diamond) har funnet tonen med sin svenske rytter (Foto: Arkivfoto).

Avkom etter Löjtnantshjärta markerer seg i både sprang og dressur i vårt naboland.

LT Lionheart (e. Löjtnantshjärta/Diamond), som høsten 2010 ble solgt fra Stine Gøtesen og oppdretter Nina Karstensen til svenske Lina Andersson, har oppnådd flotte resultater med sin nye rytter. Tidligere i år har det blitt seier i FEI lagprogram for junior, en 3. plass i Prix St. George med 66,67% på Strömsholm, mens det nå i helgen ble  ny seier, denne gangen  i MA med 66,28%. Dermed er ekvipasjen klar for Svenska Mästerskapen for Young Rider.

Lt Gjulems Primera ble nummer to i Falsterbo Hunting 2010 (foto: privat).

Lina Andersson er en lovende rytter som satser hardt på konkurransebanen. Lina var en av femten unge talenter fra fem av ridesportens grener som fikk stipendiat under Göteborg Horse Show i februar 2011.

LT Lionhearts helsøster, Lt Zarena (e. Löjtnantshjärta/Diamond) har også gjort det bra på Elitestevne i sprang under Norrköping Horse Show forrige helg. Lt Zarena gikk feilfritt i 130 cm og oppnådde en femteplass. Eier og rytter er Ellen Brunes.

Lt Gjulems Primera (e. Löjtnantshjärta/Olympic Cocktail) fikk tredjeplass i 125 cm og 130 cm med null feil i begge klasser med rytter Ellen Brunes. Hoppen er oppdrettet av Eva Holmsen fra Rakkestad, som også eier henne.

Be the first to comment

Legg inn en kommentar