Feltrittsseier til Sir Cisco i Tyskland

Inger Bugge og Sir Sisco. (Foto: Teresa Paulsrud)

Sir Cisco vant i går en kvalifiseringsklasse til det tyske Bundeschampionatet i feltritt.

Under stevnet i Luhmühlen denne uken tok den 5 år gamle hingsten seieren i en klasse med 75 startende med 8,9 poeng under rytter Inger Bugge. Sir Cisco er en mecklenburghingst etter Sansisco/Arpeggio. Han er kåret for både norsk ponni- og pintoavl, samt Mecklenburgforbundet. Hingsten eies av Stutteri-ML ved Lillian Strand.

Lillian Strand forteller at hingsten ikke hadde hatt mye trening i terrenget før den vant kvalifiseringsklassen.

– Klassen besto av hele 75 deltagere. Stutteri-ML er klart stolte over sin avlshingst. Hingsten rakk en trening i terrenget før den startet og vant dette stevne, sier Strand. Nå venter et videre Tysklands-opphold for hingsten og hans rytter Inger Bugge.

– Sir Cisco og Inger vil fortsette å bli i Tyskland fram til midten av mai. De bor og trener for den velmeritterte tyske feltrittsrytteren Andreas Dibowski. Inger Bugge satte Norsk Varmblod på verdensrankingen i feltritt i fjor på hesten Bacardi etter Crelido, forteller Strand.

Sir Cisco kvalifiserte seg i fjor til finalene i både Stall-Ks 4-årscup og 4-årschampionatet i sprang. I Stall-Ks 4-årscup i dressur endte han på en 16 plass med 68 prosent, mens det ble 7. plass i FERDs 4-årschampionat i sprang.

IMG_8197cisco
Inger Bugge og Sir Cisco under finalen i FERDs 4-årschampionat i fjor.

 

3 Trackbacks & Pingbacks

  1. Pintohingsten Sir Cisco vunnet sitt første kvalifiseringsstevne til Bundeschampionatet | RR Reierstad Ridehest
  2. Stig Bech har kjøpt seg inn i RR Landdorne | RR Reierstad Ridehest
  3. Pintohingsten Sir Cisco super – en 1.pl og to 2.pl på tre kvalifiseringer i Tyskland! | RR Reierstad Ridehest

Legg inn en kommentar