Testing i teltet

Dette innlegget ble publisert 23. februar 2011 og innholdet kan være utdatert.

Onsdag formiddag fikk hingstene enda en sjanse til å imponere testrytterne.

Testrytter Nikolai Kowalski på Unbelievable

De hingstene som er inne til 5-dagerstest, det vil si sin første avprøvning, ble i formiddag ridd av testrytter for andre gang. Seansen foregikk i telthallen og var ikke åpen for publikum.

I kveld skal de hingstene som skal gå 3-dagerstest vises i hovedarenaen. Det gjelder blant annet Mr. Gold G, Swix og Thorsøs Ludwig som alle allerede har virket i avlen, men nå er inne for å søke om fornyet tillit fra nemda.

Har du ikke mulighet til å være på Brunstad er det mulig å følge kveldens avprøvning over nettet gjennom AEG TV. Har du gått glipp av noe tidligere i uken finner du også her opptak av de delene av avprøvningen som har funnet sted i hovedarenaen.

1 Comment

  1. Det er underlig at en internasjonal rutinert spranghest som har resultater i de høye sprangklasser først må ris av egenrytter og testrytter i sprang samt dernest av testrytter i gang. Hva er det kåringsnemnda vil ha testet som hingsten selv ikke har bevist som spranghest ? På tide med regelendringer .

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*