Kåring og konkurranse

Dette innlegget ble publisert 22. februar 2011 og innholdet kan være utdatert.
Batman T forsøker seg på både kåring og unghestklasser denne uken. Her under mandagens eksteriørvisning, med utstiller Tormod Bakke Johnsen.

Noen av hingstene som er på Brunstad for å søke tillit hos kåringsnemda konkurrerer også under arrangementet.

Seks år gamle Drammen HH Z var allerede ute i en unghestklasse for 5 og 6 år gamle hester på torsdag og fredag med sin rytter Christian Anfinnsen Øien. Det endte med 8 feil og en 20. plass torsdag og 8 feil og 22. plass fredag for hingsten som er etter Diamant de Semily/Calvados/Darco. I lørdagens finale endte hingsten på 24 feilpoeng og ble nummer 24.

Acolino ridd av Stein Endresen var ute i 1.35 klassen Medium Tour torsdag hvor han endte med 14 feil og en 48. plass. Den 9 år gamle hingsten etter Acorado I/Latus II/Caletto har også startet Small Tour som går i 1.30 hvor det ble 6 feilpoeng og en 48. plass i kvalifiseringsklassen og 20 feil og 39. plass i finalen.

Amico Mio startet også Medium Tour. Den ti år gamle hingsten etter Stakkato/Graf Grannus/Milan ris av Roberto Cristofoletti og ble nummer 22 i den innledende klassen før han tok 4. plassen i finalen.

Mandag startet de nasjonale unghestklassene for 5-åringer og 6-åringer. I 5-årsklassen deltok Batman T ridd av Marie Skram Enholm. Hingsten etter Cartano/Espri/Renville fikk karakterene 7,5 for kapasitet, 7,5 for ridbarhet og 7,5 for teknikk. Det ga en total på 7,5 og en delt 8. plass i klassen. Andre kvalifiseringsrunde finner sted tirsdag før det blir finaler onsdag morgen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*