Fortsatt feilfrie

Dette innlegget ble publisert 24. september 2010 og innholdet kan være utdatert.

Stein og Cabachon innfrir igjen.

Stein og Cabachon holder fortsatt nullen i protokollen etter den 2. kvalifiseringsrunden.

Quite Expensive gikk feilfritt i Lanaken i den 2. kvalifiseringsrunden.

Også norskfødte Quite Expensive, som ble eliminert i går, reiste seg og gikk feilfritt i Lanaken.  Therese S. Henriksen på Clarkes Ferro og Clarkes Ruby, Linn Kvernes på Caleandro og Silje Ludvigsen på Agathe endte alle på 4 feil i dag.  Linn Kvernes og Stein Endresen på henholdsvis Carsten og Toftehøjs Credeau tok med seg åtte feil hver.

Therese Bakke og Zoe gikk i likhet med de to andre seksårs-ekvipasjene til Norge også feilfritt i dag. De pådro seg imidlertid fire feil i den andre fasen i går. Therese S. Henriksen og Emotion van t Beugelhof fikk med seg fire feilpoeng.

Gledelig var det også at Silje Ludvigsen og Leonce L gikk feilfritt i sjuårsklassen, men det holdt ikke til å gå til finalen på søndag. Line Raaholt red hoppa Duchesse de la Pomme inn til null feil, mens det ble tretten feilpoeng med hingsten Diego Forever.

Oppdretter Kady Besseberg er i Lanaken og kan rapportere om et hyggelig arrangement med strålende vær, ryddige og pene omgivelser og gode fasiliteter. – Banene er absolutt ikke avskrekkende, forteller hun. – Avridningen er litt full med mange hester og mennesker, men selve banen er fair mot unghestene. Hun påpeker også at flere av unghestene begynner å hoppe godt før de så blir slitne halvveis i banen, mens de tyskridde bare hopper bedre og bedre.

Stein Endresen og Cabachon er dermed klare for finalen på søndag, mens det ennå ikke er avklart om Silje Ludvigsen og Leonce L har kvalifisert seg. Lørdag arrangeres trøstefinalene.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*