Uttaket er klart

Dette innlegget ble publisert 17. august 2010 og innholdet kan være utdatert.

Agathe under 4-årschampionatet på Tune i 2009 med Silje Ludvigsen.

Det er bestemt hvilke hester som skal delta i Unghest-VM i sprang. To av dem er norskfødte.

Quite Expensive er en norskfødt hingst kåret i Norsk Varmblod.

To ekvipasjer er hittil tatt ut i de tre årsklassene. Av femåringene er det Silje Ludvigsen og den norskfødte hoppa Agathe (e. Underworld xx/Argentinus) som skal representere Norge sammen med Therese Henriksen og vallaken Clarke’s Ferro (Creevagh Ferro/Diamonds are Trumps). Sistnevnte ekvipasje vant finalen i 5-årsklassen under Norway Grand Prix på Linnesvollen i juni.

To hingster har fått klarsignal i 6-årsklassen. Som i fjor reiser også Stein Endresen med Cabachon (e. Casall/Concerto II) til Lanaken i Belgia. Også Nicolai Lindbjerg har fått billett til Unghest-VM på norskfødte Quite Expensive (e. Quite Easy/Coronado) som vant 6-årsklassen under Norway Grand Prix med Maria Sundfær.

Line Raaholt og Silje Ludvigsen skal delta i 7-årsklassen med henholdsvis Duchesse de la Pomme e. Diamant de Semilly/Nabab de Reve og Leonce L e. Leonce/Lansing. NRYF opplyser også at det søkes om wildcard til flere ekvipasjer, så listen kan bli lenger etter hvert.

Unghest-VM arrangeres på Zangersheide 23. – 26. september.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*