Roxanne tok dressurseieren

Dette innlegget ble publisert 19. august 2010 og innholdet kan være utdatert.

– Et helt uimotståelig føll med forrykende gode gangarter, sa Poul Graugaard om vinnerføllet i Swix Dressurføll.

Roxanne etter JJ RayBan u. Vanilla ue. Depardieu ble beste dressurbetonte føll under Føllfestivalen 2010. Det unge føllet født i begynnelsen av juli er oppdrettet av Kristin G. Andresen som dermed kunne ta med seg sin egen sponsorpremie hjem igjen. Førsteplassen fikk nemlig bedekningsrettigheter med Andresens egen hingst Swix, som har samme mor som Roxanne.

Kristin Andresen sponset klassen Swix Dressurføll, men endte opp med å ta seieren selv.

Dommerne ga hoppeføllet karakterene 9 for type, kropp og ben,  8 for skritt, 9 for trav og 9 for galopp. Det ble også 9 i helhet. De beskrev henne som et høystilt, edelt og uttrykksfullt føll av fremragende type.

Også i fjor var det et avkom etter Vanilla som tok seieren under Føllfestivalen. Leroy etter JJ Louis Vuitton ble beste dressurbetonte føll også han med en helhetskarakter på 9.

Radiant M og Tobajo Incendio
Andreplassen gikk også til et avkom  etter JJ RayBan. Radiant M er oppdrettet av Marianne Hattevik Marthinsen på hennes hoppe Malout-Slot etter Bøgelys Camaro. Hingsteføllet ble av dommerne beskrevet som meget edelt, uttrykksfullt og harmonisk  føll av fremragende type. Dommerne likte særlig travet hvor de synes han hadde en fremfragende god bevegelse. De ga karakterene 9 for type, 8 for kropp, ben og skritt, 9 for trav, 8 for galopp og 9 i helhet.

Nummer tre i oppstillingen ble et hoppeføll fra den første årgangen til Tobajo Pik Disney. Tobajo Incendio har Contango på morssiden og er oppdrettet av Tobajo Sporthorses ved Ann-Cathrin Ottoson. Dommerne beskrev hoppeføllet som et høystilt, edelt og feminint føll av særdeles god type. De ga hoppen utelukkende åttere.

Avlshest.no legger ut fyldige bildegallerier og flere saker i løpet av de neste dagene – følg med!

Tobajo Incendio e. Tobajo Pik Disney/Contango ble nummer 3.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*