Følg Bundeschampionatet på nett-tv

Dette innlegget ble publisert 31. august 2010 og innholdet kan være utdatert.

Captain Hook (e. Cassini II/Contender) (Foto: Privat).

Onsdag begynner det tyske Bundeschampionatet, og du kan følge det live på nett-tv.

Bundeschampionatet varer fra 1. – 5. september i år og de aller beste tyske hestene har kvalifisert seg gjennom sommeren. ClipMyHorse sender hele hestefesten direkte på sin nettside. Sendingen begynner kl 12 onsdag og pågår fram til og med søndag. Du kan se dressur-, sprang- og feltrittshestene konkurrere.

I år er også den norskkårede hingsten Captain Hook (e. Cassini II/Contender) kvalifisert til å være med i 5-årsklassen. Han har gått stevner i Tyskland med rytter Verena Bölte denne sesongen og har oppnådd svært gode resultater. Ekvipasjen kvalifiserte seg med karakteren 8. Hingsten eies av Stutteri Ekra Gård ved Per Martens og Turid Hammer.

1 Trackback / Pingback

  1. Repertoire 4 (e.Royal Olymp) til finale i Bundeschampionat | Bråten Gård

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*