Ren reprise

Dette innlegget ble publisert 19. juni 2010 og innholdet kan være utdatert.

Lise Wallentinsen og Cointreau under NBT i 2009.

Jennifer Fogh Pedersen og Karl Philp Ingvarsson fortsetter å imponere.

I dag som i går – den danske pige vant Tobajo Sporthorses Youngster for 6- og 7-årige hester med sin 6-årige hoppe Queen Carola (e. Quidams Rubin). Karl Philipp Ingvarsson ble i dag igjen henvist til andreplassen med 7-årige Come Soon (e Come On/Landfriese II).

Beste norske rytter ble Malin Betten Hansen på den 7-årige hannoveraneren Cointreau (e. Contendro/Carbid) – denne tyskoppdrettede vallaken var kåret i Dansk Varmblod før den ble kåret i Norsk Varmblod i 2007. Cointreau hadde pr. 2008 21 registrerte bedekninger. I sesongen 2008 fikk hingsten registrert 3 ifølge NVs bedekningsstatistikk. Lørdag oppnådde ekvipasjen en fjerdeplass av 39 startende.

Søndag er det klart for finale i Tobajo Sporthorses Youngster.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*