Quite Expensive best i finalen

Dette innlegget ble publisert 26. juni 2010 og innholdet kan være utdatert.
Quite Expensive med Michael Kolind

Den norskfødte og norskkårede hingsten Quite Expensive tok seieren i finalen på Linnesvollen.

Unghestene gikk fredag andre kvalifiseringsrunde til finalen i National Youngster under Norway Grand Prix på Linnesvollen. Blant 5-åringene gikk seieren her til norske Marianne Hansen på den norskfødte hoppen Engas Diva (e. Cajus/Goldmaster). De sikret seieren med en nullrunde på tiden 61,78 sekunder. Andreplassen gikk også til en helnorsk ekvipasje, nemlig Silje Ludvigsen på Agathe (e. Underworld xx/Argentinus), som vant første kvalifisering på torsdag. Nummer tre, Jon Fagerås på Foxie Lady Van De Roshoeve (e. Nagano/Quickfeuer van Koekfshof), sørget for at de tre øverste plassene på resultatlisten ble lagt beslag på av nordmenn.

Norsk på andre- og tredjeplass
Blant 6-åringene var det en svensk ekvipasje som gikk av med seieren i andre kvalifiseringsrunde. Vinneren her ble Robin Ingvarsson på Billy Bright, ekvipasjen som ble nummer to i første runde torsdag. Nummer to ble nok en helnorsk ekvipasje, nemlig Maria Sundfær på den norskfødte og norskkårede hingsten Quite Expensive (e. Quite Easy/Coronado). Deretter fulgte enda en norsk ekvipasje, Iselin Håhjem Gjendemsjø på Orlanda T, en hoppe etter Orlando/Lancer II.

Helnorsk i finalen
I finalen for 5-åringene, som gikk på lørdagen, var det også kun norske ekvipasjer som la beslag på de tre øverste plassene på resultatlisten. Vinneren ble Therese Søhol Henriksen på Clarkes Ferro, en vallak etter Creevagh Ferro/Diamonds are Trumps. De sikret seieren med en feilfri omhoppning på tiden 37,50 sekunder. Nummer to her ble Jon Fagerås på Foxie Lady Van De Roshoeve, foran Marianne Hansen på Engas Diva.

Quite Expensive best
Blant 6-åringene ble det også norsk triumf i finalen hvor seieren gikk til en helnorsk ekvipasje, nemlig Maria Sundfær på hingsten Quite Expensive. Maria og Quite Expensive sikret seieren i finalen med en feilfri omhoppning på tiden 35,96 sekunder. Nummer to i finalen for de seks år gamle hestene ble en ekvipasje fra Nederland, Wesley Heijdens på Dallas Du Domaine Z, en hingst etter velkjente Darco. Tredjeplassen gikk til en dansk ekvipasje, Andreas Schou på Lertevang’s Coleir.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*