Ny fagblogg

Dette innlegget ble publisert 31. mai 2010 og innholdet kan være utdatert.

Bjerke Dyrehospital (foto: faksimile www.rikstotoklinikkene.no)

Bjerke Dyrehospital har lansert nye sider og kan by på interessant stoff for avlsinteresserte.

Rikstotoklinikken har opprettet en egen blogg hvor de deler av sin fagkunnskap. Hittil kan du blant annet lese mer om det å ta imot føll, om føllet Tyson som måtte kjempe hardt i sin første levetid og nylig publiserte de en artikkel om feilstillinger på bein hos føll og unghester. I tillegg opplyser de om hva man bør forberede før beiteslipp.

Bjerke Dyrehospital ble offisielt åpnet av daværende landbruksminister i 1980. Det var den første privatdrevne hesteklinikken i Norge og var inntil 2007 eiet av Det Norske Travselskap. Fra og med 1. november 2007 tok Stiftelsen Norsk Rikstoto over eierskapet og Bjerke Dyrehospital ble den første Rikstotoklinikken. Etter en omfattende oppussing ble Bjerke Dyrehospital nyåpnet 11. mai 2009.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*