Konkurrer på nett

Dette innlegget ble publisert 25. mai 2010 og innholdet kan være utdatert.

Nå kan du konkurrere i dressur på nettet – Tobajo Pik Disney har allerede tatt med seg to seire.

Det nystartede nettstedet Dressage Anywhere gir deg nå muligheten til å konkurrere i alt fra de laveste til de mer avanserte dressurklassene. Programmene er hentet fra British Dressage og FEI og omfatter program for senior, unge ryttere, junior, ponni, funksjonshemmede og feltrittsryttere. Du vil så få tilbakemelding fra kvalifiserte og erfarne internasjonale FEI og British Dressage dommere.

Alt du trenger å gjøre er å ta video av ditt program og laste det opp på nettsiden. Du vil så etter kort tid få en dommerprotokoll tilsendt som en PDF-fil. Du velger selv om din video skal bli offentlig tilgjengelig på siden eller kun sees av deg selv og dommeren.

Konkurransene varer i en måned og du kan følge med på hvordan du ligger an på resultatlisten. Dressage Anywhere har et omfattende program med månedlige konkurranser med pengepremier og rosetter. I ”FEI pick your own training classes” vil dommere som også er dressurtrenere gi mer tilbakemelding enn de ville kunne gjort i en vanlig konkurranse. Her kan du ri program for senior, unge ryttere, junior, ponni, funksjonshemmede og feltrittsryttere.

Nettstedet fremhever hvordan dette er et godt tilbud til ryttere som bor langt fra konkurransearrangører, noe som jo særlig er et problem i et langstrakt land som Norge. Det kan også brukes som en nyttig gjennomkjøring før større stevner.

To seire til Tobajo Pik Disney
En som allerede har benyttet seg av tilbudet er Trude Hestengen med sin norskkårede hingst Tobajo Pik Disney etter Tobajo Picez/Walt Disney. Ekvipasjen tok med seg en seier på det engelske nivået «elementary» som tilsvarer omtrent norsk LA både i mars og april med rundt 68 prosent begge ganger.

Du kan se videoe av begge programmene på nettsiden under Scoreboard > April 2010 > Class 5 og March 2010 > Class 6 .

Tobajo Pik Disney og Trude Hestengen under finalen av Stall-Ks 4-årscup i  fjor. Nå har de suksess også i konkurranser på nett.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*