Hingstene dominerer i Danmark

Dette innlegget ble publisert 24. mai 2010 og innholdet kan være utdatert.

Også kvalifiseringene til DRF unghestchampionat er i gang i vårt naboland, hvor norske Silje Bakken red til seier og tredjeplass i 5-årsklassen.

Beridereleven fra Hamar rir for Per Skjærbæk og Finn Greve, og er tidligere norgesmester for unge ryttere i 2004 – et år hvor hun også deltok i Nordisk Mesterskap og Europamesterskapet. I tillegg til å ri på Intermediare-nivå i dressur, rir hun også sprangridning på middels nivå og har plasseringer fra LA.

I helgen red hun Tailormade Lancelot (e. Lordanos/Ginsberg) inn til seier i 5-årsklassen på Djursland i Danmark. Poengsummen ble 8,60 poeng. I tillegg la hun også beslag på tredjeplassen med Tailormade Red Rebel (e. Blue Hors Romanov).

I 4-årsklassen var det den kårede unghingsten Stevie Wonder (e. Stedinger/White Star) som gikk av med seieren. Hingsten oppnådde 9,08 poeng. Han ble belønnet med 9,7 i galopp, 9 i ridbarhet og 9,5 i kapasitet.

Skovens Rafael e. Blue Hors Romanov og Lotte Skjærbæk vant 6-års klassen med 8,84 poeng.

Norske Mette Hansson på egenoppdrettede Vivelstads Renoir kvalifiserte seg til DRFs unghestchampionat i 2009, hvor de vant trøstefinalen og til slutt endte opp med en 9. plass i selve finalerunden i oktober.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*