Clapton nummer to i Danmark

Dette innlegget ble publisert 29. mai 2010 og innholdet kan være utdatert.

Den norskkårede hingsten oppnådde 2. plass i DRFs unghestchampionat i pinsen. Avlshingster markerte seg sterkt i alle klassene.

Clapton ble kåret i Norsk Varmblod i 2008 og 2010.

Sammen med rytter Søren Hedegaard oppnådde hingsten 8,4 poeng under DRFs unghestchampionat for 5-åringer arrangert av Djursland Rideklub i Danmark i pinsehelgen. Vant gjorde DV-kårede Diamant de Revel (e. Diamant de Semilly/Quidam de Revel) med Andreas Schou i salen.

Den 5-årige hingsten etter Clinton/Triumph ble først kåret i Norsk Varmblod som 3-åring, før han under årets kåring igjen ble godkjent og fikk en 3. premie. Hingsten er oppdrettet  og eid av Geir Madsgård og Terje Bergundhaugen. Den ble nummer to i unghestchampionatet i sprang i Herning i år.

Diamant de Revel med Søren Knudsen i Herning 2010.

Av 4-årshingstene var det premiehingsten Casilius (e. Casall/Cambridge) fra Herning 2010 som vant. Den oppnådde 8,9 poeng. På andreplass kom nok en kåret hingst, nemlig MB Aagardens Heartland (e. Heartbeat/A’Khan Z) med Morten Bennetsen i salen.

Lertevangs Coleir DVH 935

Solos Consept (e. Con Capitol/Corofino I) og Torben Frandsen tok seieren i 6-årsklassen med 8,7 poeng foran Andreas Schou og hingsten Lertevangs Coleir (e. Carano/Linaro) med 8,5 poeng.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*