4-åring oppnådde 89,750 %

Dette innlegget ble publisert 26. mai 2010 og innholdet kan være utdatert.
Anine B. Thoresen og Rasputin (e. BH Romanov/BH Don Schufro) fikk 89,750 på Atlungstad i helgen. Her under kvalifiseringen på Linnesvollen tidligere i mai.

Danskfødte Rasputin fikk dommerne til å klatre på skalaen i helgen.

Anine B. Thoresen og hingsten Rasputin (e. BH Romanov/BH Don Schufro) fikk den høye poengsummen under kvalifiseringen til Stall-Ks 4-årscup på Atlungstad i helgen. Dommere var Torunn Knævelsrud og Siw Carlsen. De tok dermed seieren foran tre andre ekvipasjer  i klassen som dessverre ikke klarte å kvalifisere seg i denne omgang. Rasputin deltok også i kvalifiseringen i Drammen 6. mai, hvor den oppnådde 70 % av dommerne Bo Åhman og Nereide Goodman.

Mette Hansson og Vivelstads Renoir knep seieren i 5-årsklassen.

Åtte stilte til start under FEIs innledende program for 5-åringer. Vinner ble Mette Hansson og Vivelstads Renoir (e. De Noir/Resident) som ble belønnet med 82,2 % av Liv Mette Moxsnes og Torunn Knævelsrud. Maren Lang-Ree og svenskoppdrettede Systole (e. Negro/Davignon I) tok andreplassen med 82 %. Tredjeplassen gikk til Grethe C. Bergstrøm og hingsten Rosengraf (Rosentanz/Bajazzo xx) med 72,2 %.

Margrethe Janbu og Højersmindes Rositta (BH Romanov/BH Don Schufro) oppnådde 70,6 % på en fjerdeplass, mens Ingrid Heggen og I Love N.Y. (e. Silvano/Rex) fikk 69,6 % på plassen etter. Det direkte kvalifiseringskravet til finalen er 67 %.

Under søndagens finaleprogram rykket Maren Lang-Ree og Systole opp til førsteplass med 79,2 %, fulgt av Grethe C. Bergstrøm og Rosengraf med 72,6 %. Ingrid Heggen og I Love N.Y. tok tredjeplassen med 67 %.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*