Sterke prestasjoner

Dette innlegget ble publisert 30. april 2010 og innholdet kan være utdatert.

Lt Karisma og Beatrice vant i sin første start i en feltrittsklasse i Sverige.

Flere norskfødte hester gjør det sterkt i både dressur, sprang og feltritt i utlandet.

Den norskfødte hoppen Lt Karisma (e. Löjtnantshjärta/Allos xx) vant 100 cm-klasse under et feltrittsstevne i Sverige i helgen. Rideklubben Mannstorpryttarna arrangerte stevnet. Beatrice Edler kjøpte Karisma høsten 2009 og vant altså i sin første start. Lt. Karisma er oppdrettet av Nina Karstensen og Tore Reiersen.  Et halvt år etter Beatrice overtok hesten ble det for øvrig bekreftet at ekvipasjen er tatt ut på det svenske juniorlandslaget i feltritt i «utmanergruppen». Beatrice har fått medalje i Nordisk og har også deltatt i EM som ponnirytter.

Dressur
Trude Hestengen og den 5 år gamle norskfødte og kårede hingsten Tobajo Pik Disney (e. Tobajo Picez/Walt Disney) har siden sist startet på stevne arrangert av Heslegård Sportsrideklub i Danmark.

LA1 hadde 16 startende. Etter et jevnt og fint ritt kunne den norske ekvipasjen motta 1. plassen med 73,08 %. Dagen etter startet ekvipasjen i klasse LA2, som hadde 11 startende. Her ble det en ny 1. plass med 73,45 %. Trude bor og studerer i København og trener til daglig for Mikaela Lindh. Det er også kjent at hun er tatt ut til å representere Norge i ridning i Student-VM i Sør-Korea til høsten. Der skal det konkurreres i både sprang og dressur.

Sprang
Norskfødte og kårede Tobajo Picez (e. Cortez/Pik Trumpf) har vært ute og startet stevne på Vilhelmsborg i Danmark og i Moorsele i Belgia siden sist. Under CSI-stevnet i Moorsele fikk Tobajo Picez med rytter Pontus Ståhl en tredjeplass i lilleturen for Young Riders. Hingsten er oppdrettet av Tormod Bakke Johnsen.

Vet du om flere norskfødte som gjør det bra? Send oss gjerne en epost.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*