Best igjen

Dette innlegget ble publisert 24. februar 2010 og innholdet kan være utdatert.

Kvalifiseringsvinnerne i unghestklassene gikk også til topps i finalene.

Vallaken Clarkes Ferro (e. Creevagh Ferro) vant de to kvalifiseringsrundene hvor hestene ble bedømt etter kapasitet, ridbarhet og teknikk – samt for vanlige hinderfeil. I onsdagens finaler var klassene gjort om til vanlige klasser på feil og tid. Også her var ekvipasjen feilfritt og raskest og stod igjen som vinnere av Tobajo Sporthorses’ unghestklasse for 5-åringer.

Captain Hook (e. Cassini I) er blant hingstene som er meldt til kåring i Norsk Varmblod. I finalen endte han på en fjerdeplass. Beste norskfødte hest ble Røds Pay Day (e. Padinus/Amichello), en hoppe ridd, oppdrettet og eid av Merete Rød som ble nummer fem.

I dag som i går vant Morten A. Djupvik med sin KWPN-hoppe Zondola Fortuna (e. Quasimodo Z/Indoctro) i 6-årsklassen sponset av Stall Vest. Andreplassen gikk til en norskfødt vallak etter Apollon, nemlig Slettens Aragon, eid av Hege Dundas Nordås og ridd av Annette Hansen. Stein Endresen red Breeders-vinneren Cassano (e. Cardento) inn til en fjerdeplass, mens femteplassen også gikk til en norskfødt hest, nemlig hoppa RR Landdorne (e. Solos Landtinus/Royal Z II), oppdrettet og eid av Unn Reierstad og ridd av Inger Hansen.

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*