Siste kvalifiseringsmulighet

Dette innlegget ble publisert 18. januar 2010 og innholdet kan være utdatert.

Siste innledende runde av KWPNs hingstekonkurranse er nå overstått.

Både sprang- og dressurhingstene startet i Deurne 13. januar i et siste forsøk på å kvalifisere seg til finalen.

På dressursiden ble det Apache, Zhivago og Wynton som stakk av med seieren denne gangen. Vinneren på L-nivå, Apache, er etter UB40/Krack C/Inspector og ris av Emmelie Scholtens. Ekvipasjen tok med seg 85 prosent og vant dermed foran I.P.S. Andretti ridd av Theo Hanzon. I.P.S. Andretti er etter Special-D/Sandro Hit og har allerede tatt med seg 2 seiere i konkurransen.

På M-nivå var det Zhivago som oppnådde høyest poengsum denne gangen. Hingsten er etter Krack C/Jazz/Ulft og sammen med sin rytter Theo Hanzon oppnådde han 87 prosent og kunne dermed notere sin tredje seier. Det ble en delt andreplass mellom Zambuka e. Scandic/Biotop og Ziësto etter Lancet/Clavecimbel som begge endte på 82,5 prosent.

Igjen var det Wynton som tok seieren på Z-nivå. Hingsten etter Jazz/Matador/Rubinstein ris av Madeleine Witte-Vrees og ekvipasjen ble belønnet med 86 prosent. Nummer to ble Westenwind etter Flemmingh/Contango som endte på 79 prosent.

Norsk rytter på niendeplass
På L-nivå blant spranghestene var det Arthos R ridd av Ben Schröder som oppnådde flest poeng. Arthos R er etter Namelus og han tok med seg 49 poeng noe som holdt til en knapp seier. Rett bak med 48,5 kom Alicante HBC etter Casall. Norske Linn Kvernes som holder til i Holland kom på en niendeplass med Caleandro som er en Cassini-sønn.

I M-klassen gikk seieren til Cuba etter Cassini som ris av Joris van Helmund. Ekvipasjen ble stående på null feil og tiden 31,77 foran Ebony van den Bisschop, en hingst etter Heartbreaker.

Whistler ridd av Hester Klompmaker vant på Z-nivå. Whistler er etter Holland/Iroko og ble nummer tre i finalen av fjorårets hingstekonkurranse. Rett bak endte Vinesse etter Oklound ridd av Jan Motmans.

 

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*